BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 12 August 2011

myself.


lia bagitahu kat korang tentang diri lia nie yang tak sebape nak megah nie.ramai orang taktau tentang liakan.lia nak bagitahu yang lia nie tak comel cam korang,tak cute cam korang,tak cantek cam korang.tak perfect cam korang.lagi satu lia nie xhot cam korang.lia bukan budak bandar.lia lebih suke duduk rumah online.lia kuat cemburu.suke taching.tiap-tiap hari moody.lia suke cari pasal.lia ego.lia panas baran.lia suke buat sepah terutame bilek lia yang dah macam tokang pecah.dalam keluarge,lia tak bape nak manje sangat walaupon lia nie anak bongsu.lia lebih suke bermanje dengan kekawan dari keluarge lia sendiri.kekadang suke berangan.lia suke buat muke blurr.lia suke buat orang saket hati kat lia.kekadang lia cuai.lia boros.kekadang otak lia tak bape nak betol.lia pemalas.kekadang lia nie ade kurang ajar ngan orang tue.lia suke menganjing orang.lia tak bape reti nak pujok orang yang kuat taching.lia tak suke orang cari pasal ngan lia.dierr macam nak cabar lia.lia kekadang suke amek barang orang tanpa izin.lia keras kepale dan tak dengar kate.lia suke bising.lia benci kalau lia panggel orang tu,orang tu buat dang.memang nak datang tempat dierr dan tampar jea mulut dierr.lia nie kurang pandai.tapi boleh dikatekan bodoh.lia suke perli orang.lia suke reject orang tu depan-depan.lia suke badi orang.lia suke cakap teros-terang.lia tak suke orang marah lia tak tentu fasal.memang lia marah dierr balek.lia seorang yang sangat ganas.kekeadang sombong.sedikit pemalu.ape lagi ea tentang diri lia nie.hm,ha yang paleng penting setiap hari lia suke buat lawak kat kekawan lia.sebab ape lia buat lawak kat kekawan lia.nak tao?oke..lia bagitahu:

1.tak suke dorang bermasam cuke kat sekolah.
2.tak suke dorang serious bile bercakap or pape jea.
3.tak sukelah tengok muke dorang taching,menangis,serious dan pape jea.*menyampah tao.